Hvem er bag Nørkleri

Nørkle betyder: at arbejde omhyggeligt (og detaljeret) med et foretagende der kræver tålmodighed og snilde, fx håndarbejde

Bag Nørkleri er Heidi som holder af at lave ting med perler og garn, for det meste laver jeg Grønlandsk perlesyning med de klassiske grønlænderperler ( Toho 9/0 broderiperler)

Mine primære Nørklerier pt. går i retning af Hækling ( perlehækling ) med 9/0 perler og tynd bomuldgarn, grønlandsk perlesyning, både med Toho Broderiperler 9/0 med nål og tråd, og Toho 11/0 ( elise ) på Aidia stof 5,4 .

Jeg vil her på bloggen, lægge de forskellige ting op, som jeg har lavet og som jeg pt. nørkler med.

Jeg er gift og har 3 børn vi bor i Dalum en forstad til Odense, hvor min Mand driver Dalum blæk og hobby  hvor vi genfylder printerpatroner og sælger tilbehør til  perlesyning, perlehækling og mange andre kreative ting.

 

IMG_1010

Skriv et svar